Selecteer een pagina

wie is anahi

Van jongs af aan hou ik van kunst maken en ervaren. Natuur is belangrijk in mijn leven; lekker wandelen in het bos, staren naar het zonlicht door de blaadjes of met mijn handen in de aarde van de moestuin. Daarnaast krijg ik veel energie van goede gesprekken en filosofie. 

Na de Academie voor Beeldende Vorming (nu Breitner Academie) ging ik aan de slag als kunstdocent in het voortgezet onderwijs. Na een aantal jaren lesgeven was ik op zoek naar meer verdieping, daarom heb ik de Master Kunsteducatie in Amsterdam gedaan. 

In mijn functie als kunstdocent begeleidde ik stagiaires en beginnende docenten. Dit vond ik zo leuk dat ik de opleiding voor Coach in het Onderwijs bij Stichting Iris ben gaan doen. Als coach kan ik goed luisteren en heb ik de volle aandacht voor je ideeën en gedachten. Door mijn liefde voor filosofie en de training in het begeleiden van socratische gesprekken heb ik een open en onbevooroordeelde houding.

Sinds eind 2020 weet ik dat ik ADHD heb. In mijn schooltijd en tijdens het studeren had ik daar best last van, nu ervaar ik het als een meerwaarde. Door mijn eigen zoektocht weet ik nu veel van ADHD en raak ik gespecialiseerd in het coachen van studenten en docenten met ADHD. Mocht je je hierin herkennen, schroom dan niet om contact met me op te nemen!